Dag 53

2003 / Permalink / 0
Vaknar sent.
Är trött, helt slut.
Det sista jag läste igår var i stora boken.  Kan inte koncentrera mig och ta till mig, men kunde inte heller sluta läsa.
Har fått lån. Bilen är bara skrot. Känns jobbigt att vara tvungen att investera i ny bil. Har inte råd. Förstår inte hur det ska bli med ekonomin.
Läser dagens lilla tänkvärda snutt.
Känner mig konstig till mods.
Yrar runt, har svårt att bestämma mig för vad jag ska göra, ta på strumporna eller borsta tänderna eller bre en macka eller ta fram lunch eller nya kalsonger eller bädda eller en himla massa. Rör till det men kommer iväg till slut.
När jag skall åka kommer granntanten joggande uppför backen. Har en längre tid tyckt att hon e lite snöig, men hon gnetar på och det går ett sting av medkänsla till henne. Jag har det i alla fall inte lika tungt som hon. Hon har inte haft det lätt de sista åren, men hon gnetar på så gott hon kan, å har funnit sin gud. Å här står jag å ynkar mig, jag är frisk å stark, ung och rask, i alla fall jämförelsevis, förutom lite alkoholism, det kunde vara värre.
14:24
Jobbet går det inget vidare, har svårt att koncentrera mig. Producerar inte som jag ska. Känns som om alla tycker att jag e helt kass och urbota korkad.
Men ingen säger nåt för att vara snälla. Det känns så.
Hur ska dom kunna veta hur jag mår??
Håller i alla fall masken så gott jag kan, vet ju att det blir bättre.
Det är bättre. Minns andra mornar då jag spydde i rabatten utanför innan jag gick in på jobbet.
Det har blivit bättre å framför allt är jag ju vaken nu, om man jämför.
Ska bita ihop lite till. Det är ju bara idag jag behöver göra det, tack för att du lyssnar, men nu måste jag återvända till mitt arbete.
01:00
Törstig. Nu på natten har orden kommit till mig. Min stingslighet beror på mig själv. Min törst. 
Min egoism. Jag har gjort bra i att inte dricka idag, men jag har fräst åt de enda människor som bryr sig om mig, Mamma (igår) och E (idag) om skitsaker. Det är inte dom som ska lida för att jag mår dåligt/är törstig.
Idag hade jag normalt sett druckit, kanske även igår, men idag vet jag att jag hade druckit. Men jag är nykter. Tyvärr ingen perfekt dag i mellanmänskligt hänseende, men det viktigaste är uppnått. Är fortfarande nykter. Ska försöka att gottgöra, i alla fall be om ursäkt till Mamma och E.
Kl är nu 01:03, det betyder att jag har klarat ytterligare en dag.
En egodag.
Läser men tar inte till mig.
Läser om igen.
Det jag söker finns i böckerna, Måste öppna mitt stängda sinne.
Dag 54 har börjat

Till top