Dag 228

2003 / Permalink / 0
Försov mig idag. Lite ovanligt.
Idag ska jag ev träffa A, men hon hör inte av sig så hon har väl glömt det antar jag. Nåja, känns trist att vara så obetydlig, men måste inse att jorden inte kretsar runt mig. Hon har förmodligen viktigare saker att ordna med. Men känns lite tråkigt och jag blir lite ledsen, men inget jag kommer att prata om.
Kankse tar upp det i gruppen eller på AA, men inte i verkligheten. Hade annars behövt prata med henne lite. Skulle vilja ha lite hjälp med att komma på en riktig läkarundersökning.
Skulle kännas bättre att veta hur jag efter omständigheterna egentligen mår.

Vet inte hur jag ska få till att åka på klassfesten. Har egentligen inte råd med det. Iaf inte på det sätt som jag hade velat göra det. Bo på hotell å ha det mysigt. Gå på AA i stan och sedan gå på fest. Verkar för dagen inte genomförbart. Kanske kan sova hos E i Uppsala, men får se.
Va inte så jag hade tänkt det hela.
Igår kom åxå en inbjudan till Jonte i Strängnäs. Kommer också nu i Dec. Vet inte hutr jag ska ha råd med det heller, men känner att jag nog borde åka dit Skulle vara lite kul att se alla. 
Kanske sista gången jag ser Jonte. Har lite dåligt samvete för att jag aldrig hört av mig till honom. 

Klurar på hur jag ska minimera min reskostnader. Kanske en diesel och bygga om till lätt lastbil.
En golf diesel. Men ska först köra ner Corsan, jag har ju satsat lite i den nu. Motorvärmare och så. Fast så fort lånet är betalt kan ska den bytas mot något vettigt.
Men ska ta det lugnt. Inte agera på något sätt innan paniklånen är betalda.

Funderar mycket nu.
Känner mig inmålad i ett hörn.
Den dåliga ekonomin gör att jag upplever moment 22 hela tiden  Oroar mig även för att inte kunna betala alla räkningar denna månaden.
Jobbigt just nu.
Jobbigt att inte känna att det funkar. Att det ondes hela tiden.
Fast vet att jag måste igenom, men varje dag är en kamp just nu.
Känner ingen större glädje.
Förhandlar hela tiden om nykterheten. Det är väl inte så farligt med en fylla. Kanske 2 om året...osv.
Jobbiga tankar som är svåra att bryta. Men måste fokusera på något som intresserar mig, men där går jag bet pga pengar. Så det är  tungt nu.

Jag pratade med A lite idag ändå. Gick dit helt enkelt. Vi pratade om min ekonomi. Fick lite tips om hur jag skulle kunna lösa det hela. Så jag skall gå till banken i nästa vecka och lägga alla papper på bordet. Vidare vet jag att A skulle vilja använda mig i alkoholfrågor på jobbet. Hon är insatt i att det kommer att ta tid innan jag kan börja. Men tror att hon å jag kommer att komma överens om former och så. 
Beslutande sittande att jag kommer att fråga M och C om råd om när och hur det ska se ut.
Men jag siktar på att gå igång med det nästa höst. Då har jag 1½ års nykterhet i bakfickan.
OM jag inte väljer att ta återfall. Det skall vara en sammanhängande nykterhet inget annat.
Men känns bättre nu. Kanske en lösning iniom räckhåll.

På mötet kom hopplösheten ikapp mig igen. Känns tungt med alla skulder och så. Ynkade lite på min delning. Pratade med M om att träffas på Söndag för att ev kunna få lite info om vad det är jag skulle kunna erbjuda jobbeti framtiden, så jag inte målar ngt luftslott.

Till top